fürdés
nem szeretem a langyos vizet,
a szélsőségest inkább, mindegy.
megvárom, amíg fiam kimegy,
bár így is szenilisnek hihet.
ne lásson ilyen punyadt testet
idő előtt.
ez most istenes mód meleg lett
de mi a francé szidom az eget?
fürdöm.
a fejem mosom samponnal
a nejem főz. már megint tonhal.
tésztával úgy vagyok, mint Jónás
mindenhol hal meg a rohadt víz
fulladozom, mint a sorban ha gyónásra
várok. számban a durva íz.
akkor röhögnék máson
most mosom régi tetoválásom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.