Aki szeret
Aki szeret az nem ismétel.
Egyetlen kincse - az ismeretlen.
Ami bent marad most bent ragyog,
És ami kipotyog?
kint talán hasznosabb dolog.
Az szeret - aki nem ismétel.
Ismerőseit is úgy szereti, mint az ismeretlent.
Ha közel vagy melegét érzed,
De mikor távol jársz..
Is bármikor visszatérhetsz.
Aki szeret az nem ismertet!
Legyen kincsed az - amit Te ismersz.
Emlékezni mindenre lehet,
Így az ismeretlen is,
Előbb-utóbb ismerősünk lesz.
Aki szeret - az langyos
Fénye is csak alig-alig pislákol..
De aki igazán szeret az lángol!!
Neked egyetlen kincsed az
Akit imádsz most.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.