Egy zöld táska fekszik a padon, lelke már az
égbe ment, holt csend ül a park felett.
De a Mennyország nem felel. Csendben vár
a 144 ezer. Te is közülük vagy, ne tagadd.
Beszakadt ég a táj felett.
Nem baj, hogy mindig másokat.
Egyszer már én is láttalak.