Pillanat
Néha megérint egy angyal szárnya,
kertek esti szótlansága,
egy virág mosolya,
a Kedves illata,
s tán észre sem veszed,
míg az Élet filmje pereg,
a Boldogság perce körülölel,
egyetlenegyszer a szívedre lehel,
tapogatod kelyhét,
hallod ígéretét,
árnya játékosan
int, majd tovasuhan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.