néha olyan jó
máskor elviselhetetlen
gombostűvel átszúrt
papírgalacsin-gyűjteményem
rész-egész kompozíciója vagy
és ha végre vágyni mersz majd
egyedül csak engem
és nem érdekel tovább
hogy mérföldekre innen
zajlik veled a világ
talán akkor elhiszem
én is azt a pontot az i-n.