Homokosvizes
jó ez a strand ez a hintapalinta a fel-le a
rőthasú házatlancsiga nyájak a parti homokban
jaj anya háta elég a kenőcs hova lett gyere
kenjed apát is nézd ahogy áll milyen izmos
rákvörös arcú napisten bronzolajában a lángos
tejföle izzik a sajt és lassan a földre lecsöppen
csúszda kigyózik elő sziszeg és zuhanunk zuhanunk
félsz ugye nem kell majd ha leérsz apa elkap
még még még gyere gyúrjad a sárból iszapból
jó miatyánk szép pillepalack alakúra a testünk
áll a homokvár mennyi de mennyi a zászlónk
lengeti mennyi homoksüti vár kisöcsém pelusos
siva tapossa a kezdet a végre kifekszünk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.