2 + 1 + 3 + 8 (egy ciklus 3. verse)
Kommt, ihr Töchter, helft mir klagen
Elvetted a zenét
és a fényt is tőlem
Holz zum Kreuze selber tragen
Sehet - Wen? - den Bräutigam
Elvetted az oltárt
és az ént is tőlem
Seht ihn - Wie? - als wie ein Lamm
Sehet - Was? - seht die Geduld
Nincs zene csak ő; nincs fény csak ő
nincs oltár csak ő; nincs én, se ő
Seht - Wohin? - auf unsre Schuld
Hallgass! - nur sie; nur sie
O Lamm Gottes, unschuldig...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.