/akaratok fényébe zárt.../ (egy ciklus 2. verse)
akaratok fényébe zárt semmi
korán kelni kényszerít a nap
mindig boldog, mindig boldogabb
én csak, én; általam te lenni
akaratom fényébe zárt lenni
te, csak te; mondd: lenni általad
mindig boldog, mindig boldogabb
rémálmok nyitotta puszta semmi
Tiszta semmi. Puszta vágy. Ítélet.
Bánhatatlan akarat alapja.
Fényszóró-kutatta szűk kalitka.
Így akartam. Véghetetlen élet.
Énem elnyert tenmagamra ébred.
Tökéletes világ megértett titka.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.