Ezért (egy ciklus 0. verse)
ezért volt minden van minden lesz
háló a kiszögellések között
a tett a kell a nincs az ég között
elvesztett lábak csonkjain keresztbe
azért mert jó vagy jó mert rossz
sokszögek jóságán körbe-körbe
spirálisan kerékbetörve
kétismeretlen lesz így egyre több
azért vagy jó mert jó vagy rossz
ezért volt minden van minden lesz
az űr a tér a számok
a túlnani tagadás
az érthetetlen szárnyai
világán szőttesül a világot szövő
befonva önmagába önmagából
míg felfeslik a megoldás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.