a B szint
legyen így, tegye meg, vegyen hát semmibe.
cigarettafüstjét se engedje felém.
tagadja meg ezt is. szervezetének e
párlatát se adja. dobja el az esélyt.
s ne csak az enyém, a sajátját is dobja.
tépje, kaszabolja - vetéljen el egyből.
soha többé, kérem, ne felejtse rajtam
szép keresztjét, amit ácsolt kék szemekből.
nevezzen kedvesnek, hűvösen, mint bárkit.
hajoljon egy könyvbe, ahogy most is teszi.
bízzon az édeskés, szédült zöld tündérre.
búcsúzzon el, aztán hagyjon koncul neki.
még készítse majd ki kanalam s a cukrot.
menjen. de kísértsem, ha behunyja szemét.
senki sem mormolja, ahogy én mormolom
döglött éjszakákon éberen a nevét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.