Úgy felelj
Tegyük fel: itt maradsz magad.
Eljön, amit nem vártál.
Patak előzi a földutat,
téged elérve átjár.
Köldököd örvényalagút,
átmosom minden szerved.
Agyat szokás valahogy úgy:
ami feszült még, elernyed.
Képzeld, ma rájöhetsz. Csalok.
Borul, amit eldöntök.
Bukdácsolnak az angyalok,
égi daru az ördög.
Magához emel roncsokat.
Két léről mosom tested.
Ki félhülyénél boldogabb,
egészen beléd eshet.
Még imbolyogsz: súlyos teher.
Zuhanva árts, hogy értsem.
Nehéz csendemre úgy felelj,
magad, csak tőled féltsem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.