pillangó álom..
Mese-mese mátka – pillangós határban.
Éldegél egy lányka, virágos ruhában.
Takaros a háza,
az ajtót kulcsra sosem zárja.
Mint mikor a rigó,
énekel Ő - szomorúan a kalitkában.
Átok ül a lányon - születése óta..
Álmából az átok, aki ébreszti a valóra.
Belébújik mindig, ficereg és nevet:
- Siralmas vagy Kedves, de kényelmes a tested!
Elmegyünk most megint játszani emberest.
Vegyél fel hát cipőt, ruhát is - jó meleget.
Megmutatom neked, figyelj!
Hogyan lehetsz boldog?
Te dolgod – dönts!
Nő vagy férfiként próbálod.
Ne gondolkodj sokat..
különbség az nincsen.
Bárhogyan is próbálod,
egyedül vagy Ember.
Mese-mese mátka, még nem ért véget a lány álma
Csak az átok unja el, hogy mindig ugyanúgy csinálja..
Fogtam ma egy lepkét, hófehér a szárnya.
Belebújjak?
Vagy talán majd mellé ülök..
Mosolyogva - a válladra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.