motor..
Leesett a fáról a cseresznye,
Bekapnám - de túlérett.
A gyomromból kiesne.
Megfájdult a fejem ma este,
dejó volna, ha ez is leesne.
Még nem túl érett - maradna egészben.
Csak a 2szemem csukódna le örökre.
Beveszek egy gyógyszert a bajomra,
a gyomorsav feloldja - az majd mulasztja..
Közben a cseresznye magjából!
Talán már holnapra.
És a virágából illat a nyakunkra,
*
Reggel van - kávé illata a szobában..
nyújtózkodom, ellenőrzöm:
- Vajon nem-e nőttem a gyógyszertől nagyobbra?
De szemeim újra csak nyitódnak,
ma sem vagyok én,
egy örökké termő gyümölcsfa.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.