blogg-vers
ideje van a számvetésnek
ideje szónak becsületnek
ideje leülni és higgadt
beszédben szólni elmehettek
vagy mondani azt miért is
inkább
maradjatok itt
egy a célunk
látszódni
amit más nem
csak itt lát
belőletek
a kínok titkát
felfejteni
és ha kezetekben
szétroppan minden
majd minden kezdet
rakodjátok ki roncsaiból
az álomtalanul
igaz
keresztet
vagy hajót
mindegy
viaszból szárnyat
kóbor fényekből tüzet hogy árnyak
táncoljanak
akkor is ha már csak
évek vagytok itt
korhadó évek
korhadó szemnek
korhadt szemfedélnek
csendnek
bárminek
szóval így
vagy ígyebben
szinte félve
megilletődve ennyi hangtól
egy korsó sör
mellé lökve még
habzón
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.