A korhadásnak éjjel saját fénye van
A város fölötti fénymérgezés se hajnal
Haragom féltés. Ezt vedd vallomásnak
miből lesz nekünk is – ha most megy el
Most nem korhadásról. Utcalámpákról inkább.
Az ablakon kinézőktől személyesen, másoktól
Álmukban köszönnek el, ha pirkad.
Mindenképp hirtelen, de nem váratlanul.
Olyan vagy te is: határon álló
döntésképtelenség, lélek.