Vonásaid szélcsend-iskola.
Elképzellek a nagy fehérben.
Létezik egy ágy. Azon egy rács.
Nem zavar többé semmi sem.
Pohár a széken - otthagyott kút
Nem vizsgálja már senki sem.
Arcod nyugodt. Nem látlak már.
Régóta nem is láttalak.
Vonásaid csak, s egy túlvitorla
az, ami bennem megmarad.