Mi az Isten
Mi az Isten-
fák zöldje körüli fény-
májusban,
egy akkord felhangja,
a körtáncból hiányzó kéz,
lift, ami felvisz az üvegpalota fényözönébe,
a tekintetekben visszahálált kincs,
egy betegszállító töredelem fölötti mosolya,
egy elvágott torkú rigó,
a cápa nyugalma, mikor ölni indul.
Így láttam 2008. május 21-én,
este fél nyolckor a 123-as buszon
Jahn Ferenc Kórházból hazafelé jövet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.