Beszél-getés és...
- miért mondtad?
- kellett..
- ez nem igazságos..
- de igaz..
- és akkor..akkor meg..mi változik..hmm?
- hát…. kimászik a szó a szájon..bemászik a füledbe..és..
- szétrobbantja az agyam..
- mit?
- az agyam…
- hát erről beszélek..
- nem is beszélsz..
- de
- igen?
- jó..akkor nem…
- na ezért mondtam..pont ezért..
- ezért nem mondhattad..erről nem is tudtál..
- csak hiszed, hogy nem..
- te én már nem hiszek semmiben..
- mióta?
- amióta ismerem magam..
- mindenki csak addig valaki amíg meg nem születik..
- és ha azelőtt se voltam senki…
- nem tudom..akkor még nem ismertelek…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.