valami utána
kakasszóra kéne felébredni
nem lépni földön ruhára
csipás szemmel kerülgetni
és volna még valami utána
szóval kakasszóban kerülgetni
vízbe mosni rossz álmokat
s fölöslegből elég ennyi
mert még emberből válna áldozat
majd utcára lépni tiszta fejjel
bőrön érezni a talajt
nem kínálni senkit hellyel
és mégis elférni benne ha majd
kakasszóra ébred fel mindenki
s rádöbben a valóságra
ruhájában nem volt senki
akkor lesz még valami utána
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.