Akardd!
Én csak így tudok szeretni.
Te akardd, hogy – mégjobban!
Így mint mindenkit..
Te akardd nagyon – engem a legjobban.
Tudok gyűlölni is.
Vagy néha már azt sem - hisz unalmas.
Ne akardd hát, hogy rádunjak!
Gyűlölj Te engem, és dobj el,
Ha már meguntad..
Ha meghalunk nem leszünk.
Látod – ezt még csak akarnunk sem kell..
Álom vagy valóság?
Ott az ember, már semmit sem érez.
De ha én a Halál volnék, akarnám! – örökre..
És nem unnék rá,
Mert nekem az Élet volna - a Szerelmem..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.