leleplezés
körülöttem
a sörösüveg-darabokon megtörik, és szilánkokra hullik a fény.
a csillagokat nézem. hason fekszem az égen-
miután bent
felszedtem némi meleget egy mocskos ölelésben
de a kapualjba érve
kirázott a hideg, ahogy anya szokta portörlés közben
a rongyot-
kurva vagy, kislányom.
és téged sem a gólya hozott.
( és kérlek többé ne kérdezd,
"hogy a kegyelemvesztés mit jelent"
mert hiába van az, hogy én jó vagyok
ha a vérvonal, mint egy égősor. zárlatos.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.