lassan, hogy sose érjen véget az ámulat őrző
szempilláidon. lassan nyúlok kézfejed omló
vágya után. majd bőrödön űzöm sejtjeid illó
nyomvonalát. megrázkódik bele minden idom. mint
nyíló tűzliliom fogad enyhet adón remegő kis
lelked szíved alá. lassan, mint pillanat árnyán
múló sánta-tökéletes él, ami majdnem örökké…