Pozícióm a világegyetemben
Lehettem volna hullafolt,
egy szőrtüsző a jobb herén,
iszkoló gazella, kurva gyors,
tubusban száradó fogkrém.
Lehettem volna Nestlé csoki,
száj melegétől olvadó.
Pergamen, valami ókori
üzenet, mely Istentől való.
Lehettem volna saját apám,
aki Spinozára szarik,
szívdöglesztő plasztik-madame,
akit döngetnek plasztik-palik.
Lehettem volna nagy okkult
látó, zsebemben Aladdin,
de végül máshogy alakult.
Ha-hó. Ha-hó. Bimbala-bim.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.