hangulatjelentés
hangulat jelentés
(J.T.-nak arról,hogy "nem érdemes túlélni bizonyos dolgokat")
Mélyből gerjed mondjuk a vékonybélből
mert minden visszafordítható magyarázható
a vers is ha nyers is az anyanyelvű és nem marhanyelvű
mert dirr-durr a pofon és elillan gyermekkorom öntudatlansága
huszonegy múltam ha dolgozom éjszakánként lángol az asztalom
ólomtestű gondolataimtól körvonalazódik a magány érzése
hajnali háromkor kitekeredve csalódottan feküdtem
körülöttem alvó európa elfáradt vagy elfojtott indulatok
és a bor pirosan kéklőn csurgott később mindenütt foltot hagyva
úgy tűnt mintha a gyomormosás méternyi csövén tisztulna meg a világ.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A sor (Pápa, 1993.)
Kiadó: AKISZ Pápai Önképzõköre