[meg fogok õrülni...]
meg fogok őrülni játszom mint általánosban a körzőheggyel
magamba szúrom és nézem a helyét elélnék én second-hand kenyéren
csak néhány morzsát hagyj meg nekem reggel
kávé és konyak mellé enném tőled van ennyi elég mért nem
emlékszem milyen volt lihegés után az arcod
és a becsukott szemed (elrejtett inverz-világom)
bár küldenél valamit egy esemest megírnád azt hogy
mit csinálsz s hogy a múltkori meglett meg hogy hiányzom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.