Terelési rutin
Ha magamról beszélek, felsorolom iskoláim nevét.
Ha magamról beszélek, megmondom súlyom és magasságom.
Ha magamról beszélek, elárulom kedvenc ételem és italom.
Ha magamról beszélek, gyerekeimről, unokáimról, „páromról” kezdek beszélni.
Ha magamról beszélek, megadom munkahelyem címét.
Ha magamról beszélek, hobbijaim darálom sorra.
Ha magamról beszélek, egy idézetes könyvből idézek.
Ha magamról beszélek, kedvenc tévésorozataim nevét mondom.
Ha magamról beszélek, elkezdek a semmiről beszélni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.