jobb ha nem jössz közelebb
bántanálak érzem
viharfelhő közeleg
fáj a létezésem
nem akarok lenni most
az Úr fut előlem
kihegyezett szögesdrót
mered ki belőlem
ma ne kérdezz ma nem vagyok
ma talán nem is élek
ma az kell csak mit elhagyok
mit el sohasem érek
este aztán kiderült
miért volt cudar kedvem
mennyországod valahogy
egy napra elfeledtem