ahogy a fazonban
már semmi kihívás nincs
megalkottad magad
magasrendű
idol
aki a fizikai lét
idomába szorult
gondolod te!
szerintem csalás!
na nem azért mert te vagy te
hanem mert elveszed
másoktól a levegőt
amit kaphatna
ha a fajtád
nem
vagy csak kevésbé
élne soká
gondolom én!