BûnTerhes
Igen,
azt hiszem meggyújtanád
a benzines bőrödet, ha rájönnél,
hogy nem téged szeretlek,
hogy minden éjjel megcsaltalak,
mert míg veled szeretkeztem,
azt képzeltem, hogy ő az.
---
Pedig...,
hányszor kigondoltam,
hogy elmondom és átnyújtom a gyufát,
de olyankor mindig
rúgott egyet az amit
a hasamba tettél.
/2007. augusztus/
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.