Mi megmarad
Kedvem, mint pille, hol föl, hol le,
száll a hangulat hullámain.
Kimosom lelkemből, mi benne volt,
mi barátságnál tovább karolt,
mint karod, mikor a lendület
vállam ívére vitte pihenni.
Marad, mi már volt:
egy szemvillanás, mi eltalált,
és itthagyta rajtam a nyomát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.