Költözés
három eltemetett állat a kertben
üres polcok mögött málló vakolat
a fákon nyár zörög a kutya
nem bír feljönni a lépcsőn
már megül az ősz az egész
házban mindig ősz van a nő
leül és körbenéz lát mindent
ahogy megtörténni látta jár
a baba a kislány a kamasz
a nő leül és körbenéz és
a hangos durva reggelek
duzzogó szilánkok a padlón
delek kihűlt kérdőjelei
a szótlan levesek
a lusta kávék délután
a délután ami a padlóra süt
a csöndek este azért mert
minden zaj vihar előtti
a hajnalok jóbarát-füstje
a tornác ami Istent jelenti
a galambok most széttépve
a garázs selejttel teli
feláll a nő a lány pihen harang
és kamasz integet neki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.