negyedik emele
tena géz szorgos
osztályos orvos
gépen sakkozik fütyül
bent zseb
rádión piszkosul
keressük infó klub
lánchíd kossuth
adó vevő
fel egyik se
könnyen lelhető
a rododendron felénk
hajol a körkapun gumin
csúszik körbe - vizelet albumin
ürítést a tébé nem fizet
nekem se mindig - bort iszok vizet
kádba itthon engedek
vörheny pizsama nadrág köpeny
mindez kínai
- boltból -
neked