Falak között állunk üres szobáinkban,
Inkább csak ablakon át lesve a világot.
Kint sikít a sziréna, alszik a néni a padon.
Szomszédom vacsorája is kihül,
Este van - paplanod a fejedre húzod.
Sötét szobáinkban egyedül kint a csillagok,
Nem érzek most mást - csak a saját szagom.