Soul a dal!
Otthon-íz piheg ajkadon...
Csókolj meg! Csókolj meg, szerelmem!
Nyelvünk ölelkezzen,
Édes nyál csöppenjen
Alélt, ziháló szavakon!
Pupillánkban az idő megmered.
Kutató, rabló ujjaink alatt
Végtelen a pillanat
Kéje, zsibbadt ajkamat
Marja, szagassa fogad fehérje!
Többre vágyom! többre!
De Te csókolj! Egyél meg!
Rágj le a lelkemig, mérget,
Halált lehelj belém, de szépet!
Emelj az égbe, ránts a földre
S hagyj kiterítve:
De ne hagyd szomjasan
Ajkadon csüngő, jó férjed!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.