Tor
Baljós öntet került vacsoránkra,
félve edd, ha eszel mégis:
jól megférnek a feltéten
fűszerek a kolerával.
Ma minden oszló eszme játszik.
Társulat ül asztalunknál –
komisz színjáték a pertu:
hol sápadt a primadonna,
hol vörös a dekoltázsa.
Kortárs költőt idéz megint:
"Baljós öntet került vacsoránkra."
Az Olvasóhoz:
Itt étkeznek mind, a barmok,
baljós öntet ömlik újra!
Tanuld a rím torz maszlagát,
ahol tudlak, ott baszlak át.
Húgy a leves, köpet a sör,
tejsodótól szökik a láz.
Jól vigyázz a diétádra!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.