voltam, akit megnyúztak.
váz vagyok. vagy holló csont. Allen.
egy pont.
homokszem, amit nem találsz a képen
olyankor szürke palaként a fejem fölé húzlak.
ne ázzon le a hajam,
mert tegnap mostam ki belõle emlékeid.
házat akarok építeni a tenger
alján, ahol mindig vizes a hajam
és érzem benne az illetatod, pedig már nem kellene
és még csak nem is sírok, (vagy már nem)
mert úgy is tele van vele a tenger.