Zombi vagyok
Zombi vagyok - élőhalott.
Fura dolog? Megszokható.
Éltem sokat elég is volt,
Zombi létben boldog vagyok.
Nem kell puszi, ne adjatok!
Nincsen szívem kipotyogott.
Ajkaimon lila vagyok,
Szemeimmel focizgatok.
Hajam hullik cafatokban,
Csótányok a fonatokban,
Lépegetek mindegy hova,
Finom husi kell csak a pocimba.
Varangyokat reggelire,
Patkányokat édességnek,
Emberi hús a legfőbb fini!
Egybe nyelem - Cupp-cupp, böfi..
Tetszem neked, kiváncsi vagy?
Gyere Zombi! - hívj e szóval.
Sikítsatok mindjárt megyek,
Bűzös szelem oda viszem.
Megharaplak - Zombi leszel..
Buta leszel, nem lesz szíved.
Te is lehetsz élőtetem,
Legyünk sokan - boldog egyed.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.