Elment a jó haver
Varga Zsolt szép lányoknak udvarolt
Egy hangversenyen előttem hajolt
- míg fülembe akkordok hangja szállt -
Össze az egyik lány és Varga Zsolt
A másik, közönségesebb színhely volt a Spar
Fölszisszentem: hű, de szép ez a lány
- úgy két méterrel Zsolt előtt vonult -
Cekkerekkel, bevásárlás után
A harmadikat a Buszon láttam én
- amely reggelente munkába visz –
Bizalmas kettős volt, meghitt kapcsolat
- nála kiköt talán, gondoltam – szakított
Most pedig eltűnt Varga Zsolt
Munkahelyet váltott titokzatos
körülmények közt – nem árulta el,
hol kap több pénzt – elment a jó haver
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.