A bankár
Osztódom csórikáim!-
Kiáltott és puhos hasát
kidugta az alig elkészült
tetőkibúvón majd
lefolyt a frissen meszelt
falon nem érdekelte
a folt amit hagyott de az
sem hogy az ajtók már
be vannak üvegezve.
Kitörte.
Ott pöffeszkedett a teraszon
kolompolt a radiátor csöveken
megrágta a küszöböt
belenyalt a kutyám ebédjébe
letaposta apró fenyőfáimat
kirugdosta a gyepet és
hogy bosszantson
ráült a félbehagyott kerítés
tetejére.
Vigyorgott és láttam, hogy
önelégülten mutogat felém.
Leültem a sarokba, fogalmam sem
volt, hogyan tudnák megszabadulni tőle.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.