Bennünk a világok
ahol rókák sakálok
és hiénák kergetik egymást
ahol az oroszlánok gyávák
és a könyvek lapjai közé rejtőznek
mert olyan kicsik
ahol a madarak nem tudnak repülni
de a víz alá bukva remekül úsznak
a nyulak csúcsragadozót játszanak
a kezükbe akadó gépkarabélyokkal
és anélkül hogy észrevennék
a sok vaktában kieregetett töltény
közül néhánnyal a mi
már csak névleg dobogó
szíveinket is keresztüllövik
aztán csak röhögnek rajta
ahogyan a piros lé, mint a paradicsompüré
a lábuk elé hömpölyög
még ízlik is nekik
a kurva anyjukat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.