nem volt semmilyen sehanyadik napon..
istván elbújt a bokor mögött
amíg a felvigyázó nem figyelt és
létrehozta ezt a variánst mikor
észrevették nyelte könnyeit
a fenekére akkorát kapott
később maga is belátta
hogy hiba volt de nem lehetett
mit tenni – ki találták ezt a mesét
hogy isten az első napon megteremté..