Színe és visszája
Solus ipse!
Káprázat a világ, s mert benne képrázatok
a gondolatok, nincs alap, mire
visszavezethetnék egy ismeretet,
akár azt: káprázat a világ.
Isten zárványai vagyunk, miként a folyók, a föld, a szél.
Nem káprázat a világ, s mivel valósak
a gondolatok, van alap, mire
visszavezethetek egy ismeretet,
akár azt, nem káprázat a világ.
Szavak zárványaiban van isten, miképp a folyók, a föld, a szél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Minotaurosz sír (, 2005.)
Kiadó: Accordia