Gasztro
Panírozott szárnyak,
Saját levükben piruló mellek és combok,
Lakomák…
Ennyi,
Minden panírozott … (szimbólum)
Forró olajad, mintha szenvedély volna,
De nem…
… ne tégy rendet,
Legalább ennyit hagyj nekem…
Had keressem a mocskos munkaasztalon
Álmatlanságom kincseit:
…a késhegyen száradó mogyorókrémet,
(amely kéjesen fojtja meg reggel, tegnapi terveim)
…az üvegpoharak lágy csókjait, (vizslatom melyik kié volt)
… a tésztaszűrőt, s belészáradt kínjait…
… a lassan száradó tojáshéjakat.
Ajánlás (direkt):
Élek, ahogy tátong bennem a lélek,
Ásító mosolyával,
- vágyam lemosom lágyan -
Zárkózott kedvesem testét
Hagyva az érintetlenség mocsarában,
Tisztán.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.