a realizált semmirõl
kiskoromban az aranyjános utcában laktunk a másodikon
a fürdőszobában volt egy mosdó egy fürdőkád a plafonon
fregoli meg egy kisablak ami a lifthófra nyílt talán
vagy valami kis belső udvarra én akkor azt hittem a semmire
néha kidobáltam a fülcucákat bele a semmibe
aztán anyának szólt a néni a földszinten hónapokkal
vagy évekkel később hogy ne dobáljam
mert azt ő szok’ felseperni
azontúl nem dobáltam többé a fülcucákat
a semmibe ahol egy néni seper
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.