és azt meséltem már?
(talán pont hasonló
kontextusban ugyanis
gyakran recitálom magam
magam)
hogy a böriben blokkolni kell
különben lefoccizzák a fejedet
kábel ki lehúz - kábel ki le..
gondold meg 1,5 négyzetméteren
gyorsan terjednek a szagok
a munkahelyen meg van valami állat
aki nem birja maga után lehúzni a vizeletet
az angol vécé irigy sárga szemével pislog
az ilyet kéne börtönbe zárni hogy
tanuljon illemet