félni és félni hagyni
N. Á. redivivus
húsz perce, hogy villamosra szálltál
még a hideget torkomban érzem
sírnék, ha nem felejtettem volna
el, hogyan kell megnyílni egészen
ha érteném haragod okát, és
magamét beismerném, ha lenne
bennem bátorság megszólalni, hogy
állj meg, vagy legalább ne menj messze
állok, egy önimádatba meredt
kőszent, kinek zsinóron kell lógnia
írj néhány sort: mi történt közöttünk?
szakralitás? vagy csak biológia?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.