Meg kellene mérni,
valami eszköz ha volna,
hogy tudjam hányadik
vagyok a sorban.
Kevés az adat, az
út hossz és idő
ismeretlen, toporgok
egyetlen zárójelben és
a nyitott oldalon
végtelen törtre változom.
Irracionális érdekek között
nem az egyenes a
legrövidebb út,
hát érintőt formálva
egyenlőtlen oldalú
háromszöggé zsugorodom.
Tél van.
Zuhog az eső.
Eggyel több hazugság.
Sárból dagasztok
hógolyót és
hátba dobom önmagam.