Grafitarcú ákom-bákom (jav.változat)
(Flóra rajzaihoz)
A rajzaid,-tündérország
Csodás titkok birodalma
A sok kutya, ló, oroszlán
Kastély, Barbie, hintó, alma
Mind bebújt a ceruzádba
Arra vár most, hogy ints nekik
S rajzold falra, kőre, fára
Álmaid féltett kincseit
Súgj nekik egy varázs igét
Grafitarcú ákom-bákom
Majd meglátod, mindegyik él
Kezed által az irkádon
Rajzolj királyt, királynőket
Mert végtelen a hatalmad
Ceruzáid szülik őket
Radírodba belehalnak
Girbe-görbe kajsza idol
Mindegyikben ott vagy kicsit
Elárulja rajzaidon
A kis Herceg, ki rádkacsint
S titkon vissza te, Barbie lány
Fehér lovon, Mercédesszel
Eljön érted majd a király
Rajz nélkül is, ha nagy leszel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.