lesz mitől ijedten elrejtőzni
hangtól
széltől
mesekarikák a kútba dobott kő
körül
visszadátumozott óriás űrlapokon
a kitöltött cél
savas kis ábrándcseppekkel
a hólyagosodó múltban
kijelölöm
letörlöm
kijelölöm
letörlöm
fárasztó hivalkodás ez
a mozdulatokban foltszerű láttamozás:
0
és még egyszer:
0