Mondta volna.
De a kék hangok a gégéjén akadtak.
Mondta volna.
De vákuum borult köré és nem terjedt a hang.
Mondta volna.
De csak a csend hallgatta volna végig.
Mondta volna.
De a dobhártyák keresztüllőtték magukat.
Mondta volna.
De amikor egy öreg fül mégis akadt és felfogta volna a hangokat, rájött, hogy már
mit mondania.